У Харкові на ходу загорівся квадроцикл. За словами очевидців, це сталося сьогодні, 18 червня, вдень у парку Квітки-Основ'яненка.

Про це повідомили в групі "Х**вий Харків".

Під час їзди загорівся дитячий квадроцикл, за кермом якого перебувала дитина.

За попередньою інформацією, дитина не постраждала.

"Малої катався на квадроциклі, в результаті загорівся.
Парк Квітки Основ'яненка",- написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, у вівторок, 9 червня, в Кривому Розі на площі 30-річчя Перемоги Саксаганського району міста загорівся вагон швидкісного трамвая. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС.

Рятувальники прибули на місце інциденту встановили, що трамвай №2 загорівся, коли їхав за маршрутом від станції "Кільце Артема" до станції "Зарічна", поблизу наземної відкритої станції "Друга міська лікарня".Пасажири трамвая на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу самостійно покинули салон транспорту. На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві пенсіонерка героїчно залишилася з чоловіком-інвалідом у палаючому будинку - а могли згоріти заживо

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Укрзалізниця" заощадила на життя українців: 45-річна електричка на ходу вигоріла вщент

Також «Знай.ua» писав, що