У Харкові на одній з вулиць через негоди автівки, ледь не перетворилися у справжні кораблі.

Про це повідомили в групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

На відео можна побачити, як машини повинні проїжджати крізь затоплену ділянку дороги по брудній коричневого кольору воді.
Харків'яни навіть пожартували на цю тему, сказавши, що вулиця тепер стала "судноплавною".

"Котлова тепер судноплавна вулиця",- підписали відео.

"Ох**тільна інфраструктура. І мер хороший.", "а все решта нам заздрять! Відчувається міцна рука господарника", " на благо міста і всіх ху**чан", " А адже це наші податки",- коментували харків'яни побачене на відео.

Нагадаємо, в Києві в понеділок, 15 червня, пройшла сильна злива, яка затопила кілька вулиць у центрі, на Подолі.Жителі столиці публікують в соцмережах відео руйнівної стихії.Також з'явилися кадри з Набережно-Хрещатицької, де вже утворилася довга пробка через підтоплення.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Київ обрушилися тонни води, машини пливуть, люди ховаються - екстремальні кадри

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові прорвало каналізацію, двір пішов під воду - Кернес, латай труби

Також «Знай.ua» писав, що Під Франківському село пішло під воду із-за потужного зливи, - потоки бруду і уплывшее господарство