Міжнародний аеропорт "Харків" відновив свою роботу після "карантинних" канікул.

Про це повідомляє прес-служба аеропорту "Харків".


"15 червня о 22:05 в Міжнародний аеропорт "Харків" прибув перший пасажирський літак після карантинної перерви. Він виконував рейс авіакомпанії Windrose Airlines з Києва. В зворотний шлях літак вирушив 16 червня в 7:40", - написано в повідомленні.

Компанія Windrose Airlines буде щодня виконувати рейси за маршрутом "Київ - Харків - Київ". Також авіакомпанія розширює географію внутрішніх перельотів і вже пропонує гнучкий графік рейсів з Києва в Одесу, Дніпро, Львів — по два-три вильоту у день. Шлях з Харкова у ці міста з урахуванням пересадки в Борисполі буде займати близько чотирьох годин.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

харківський аеропорт, фото:Kharkiv Airport
харківський аеропорт, фото:Kharkiv Airport

Квитки на всі нові рейси вже доступні для покупки на сайтах авіакомпанії та аеропорту, а також через квиткові агентства. Вартість квитків починається від 836 гривень.

Як уточнили в прес-службі аеропорту, всі перельоти здійснюються з додержанням вимог для запобігання Covid-19 на авіаційному транспорті, в зв'язку з чим пасажирів просять ознайомитися з переліком правил при відвідуванні аеропорту і користуванні повітряним авіатранспортом.

харківський аеропорт, фото:Kharkiv Airport
харківський аеропорт, фото:Kharkiv Airport

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аеропорт "Київ" подовжив карантин, але це не надовго

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пляжі Кирилівки заполонили туристи, карантин моря не перешкода - купальники проти масок

Також «Знай.ua» писав, що Відпочинок на курортах Азовського моря в 2020, скільки буде коштувати житло та харчування в розпал сезону