Крюківський районний суд Кременчука виніс вирок жінці, яка в секонд-хенді «Економ-клас» побила свою знайому. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень. Подія сталася майже три роки тому у 2017 році.

Про це пише портал "Новини Полтави".

Версія потерпілої

Допитана в судовому засіданні потерпіла, розповіла що того дня вона зайшла до магазину «Економ-клас», де побачила, як обвинувачена ображала та вдарила декілька разів ногами іншу жінку, щоб завадити їй купити потрібні речі. Потерпіла підійшла до обвинуваченої та попросила її не ображати клієнтку магазину, а у відповідь отримала кілька стусанів.

Після цього потерпіла пішла до іншого магазину мережі, там вона зустріла знайомих з якими зібралася їхати додому, але на виході зустріла свою кривдницю. Між ними знову виникла сварка і бійка. Підсудна била руками, кулаками та розмахувала ногами. Її намагалися втримати знайомі потерпілої, однак їм не вдавалось це зробити. Обвинувачена нанесла їй руками близько 10 ударів в голову, обличчя, в тому числі в око та ніс. Вона намагалась відступати, але обвинувачена її наздоганяла і продовжувала бити.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Припинилася бійка, лише коли на обличчі потерпілої виступила кров. На місце події викликали правоохоронні органи.

Підсудна не хотіла повідомляти копам своє прізвище та відмовилась надавати пояснення. А потерпілу відвезли до травмпункту, де надали першу допомогу. Після отримання тілесних ушкоджень вона дуже погано себе почувала, але проходити стаціонарне лікування не могла у зв’язку з перебуванням на її утриманні літньої матері та відсутністю коштів для перебування у стаціонарі, тому лікувалась амбулаторно та час від часу продовжує амбулаторне лікування у зв`язку з поганим самопочуттям.

Секонд-хенд
Секонд-хенд

Версія підсудної

Обвинувачена свою вину не признавала,до того заявила, що того дня саме постраждала почала у неї забирати речі та ображати. Коли вона пішла до іншого магазину, то зустріла подругу постраждалої, яка запропонувала вийти, щоб обговорити ситуацію. Через кілька хвилин до неї ззаду підійшла постраждала і зі словами «Что ты здесь с этой ненормальной разговариваешь?» та почала наносити удари.

Підсудна стверджує, що потерпілу не била, а просто захищалася. Жінка заявила, що в неї йшла кров з носа, вона плакала та кричала. Потерпіла під час бійки, за її словами, заподіяла їй тілесні ушкодження у виді саден на правій щоці, рваної рани на носі, синців на ногах та тулубі, також у неї болів живіт.

Проте свідки не підтвердили її слова про тілесні ушкодження.

Секонд-хенд
Секонд-хенд
lun.ua

Вирок суду

Суд визнав підсудну винною в інкримінованому їй злочині, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності) та призначив покарання у вигляді 150 годин громадських робіт.

До того ж, жінка має відшкодувати потерпілій 1965 гривень матеріальної та 10 тисяч моральної шкоди.

Вирок може бути оскаржений до Полтавського апеляційного суду через Крюківський районний суд м. Кременчука Полтавської області протягом 30 днів з його проголошення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Голі" дніпряни галопом кинулися в секонд-хенд, скучивши за "халявним" шматтям

Як повідомляє портал «Знай.uа» Речі, в існування яких важко повірити — ці дивовижі знаходять на "секондах"

Також «Знай.uа» писав, що У Миколаєві торгують футболками "від Путіна", гримить скандал - "Війна на Донбасі не бентежить?"