У Харкові на вулиці Амосова,1 жителі багатоповерхівки стали свідками того, як явно неадекватний чоловік погрожував з вікна своєї квартири, що всіх підірве.

Про це пише група "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

Стурбовані мешканці викликали поліцію, та приїхала, але нічого зробити не змогла.

"Амосова 1. Якийсь мужик постійно кричить, що підірве будинок. Викликали поліцію, вони приїжджають і кажуть, ми нічого не можемо зробити",- написали під відео.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

" Ну справді, добре було б він без маски , а то будинок підірвати...", " Так божевільні скоротили ... ", " от коли підірве тоді ми викличемо швидку, пожежників ну і похоронну команду", " Привезіть снайпера і зніміть його прямо у вікні", " Мужик гелію вдихнув на повні груди? ", " Тут санітарів треба, а не поліцію", " Судячи по голосу,пукан у нього вже вибухнув", " Хороший тамада! І цікаві конкурси !", "Від спеки ковпак зірвало",- коментували побачене харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У квартирі українського депутата стався вибух - сусідів тримав у страху, як на пороховій бочці

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві схопили мінера мосту Метро - що відомо про неадекваті з пультом в пакеті

Також «Знай.ua» писав, що У Києві чоловік ледь не здійняв у повітря супермаркет з-за того, що не хотів надягати маску