У Харкові в супермаркеті мережі «Рост» на вулиці Малишева поліцейські затримали жінку за порушення карантинних норм. Про це розповіли в співтоваристві «ХС Харків» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що жінку звинуватили в купівлі пиріжка без медичної маски.

«В «Рості» на Малишева поліцаї схопили жінку за те, що вона купувала пиріжок без маски», - пишуть автори листа.

«Не мають ніякого права приймати... Маски - це рекомендація, і немає жодного закону, який зобов'язує їх носити, і ніхто не має права змусити, порушення конституції і прав людини... Знайшли жінку, влаштували показуху, оскільки вона не знає законів і як з ними поводитися...», - пише один з коментаторів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Сьогодні їхала в метро «Київська», і такий же поліцай ішов без маски, співробітниця метрополітену зупинила його і почала говорити одягнути маску, а він їй розповідав, чому він не зобов'язаний її одягати... Тому це все не законно і не має юридичної сили!", "Грошей хочуть. І показати свою ох**ву пильність. Працюють, не дарма отримують зарплату...», - додають обурені городяни.

Нагадаємо, популярний еко-магазин довів киянку до істерики горілими "шедеврами".

Як повідомляв портал Знай.uа, Еко-маркет запропонував українцям "тарганяче печиво", адміністратори спокійні: "Нічого страшного".

Також портал Знай.uа писав, "Дихати нестерпно": покупці розповіли, як їх "травить" великий супермаркет.