У Харкові на Салтівці на пішохідному переході збили хлопця і дівчину. ДТП сталася 11 червня близько 22:20 на вулиці Гвардійців Широнінців.

Про це повідомили очевидці в групі "ХС • Харків" у Фейсбуці.

На відео, яке опублікували соціальних мережах, зафіксовано, як двоє харків'ян йдуть по пішохідному переходу. В цей час по проїжджій частині їде машина. Водій не пригальмовує і зносить людей. Від удару хлопця і дівчину підкинуло вгору.

Після пішоходи, мабуть, в стані афекту, встають на ноги самостійно доходять до тротуару. Перехожі надали їм першу допомогу.

Деталі події встановлюються.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Появилось видео сегодняшнего ночного ДТП на Широнинцев, где тип снес парня и девушку на пешеходном 📹

Geplaatst door ХС • Харьков op Donderdag 11 juni 2020

Нагадаємо, у Харкові на вулиці Героїв праці на пішохідному переході до Журавлівки сталося ДТП.

Як повідомили правоохоронці водії автомобілів Lexus Renault і зупинилися перед переходом для пропуску пішоходів. У той же час водій автомобіля Mercedes-benz не встиг загальмувати та скоїв наїзд на автомобіль Lexus, який стояв попереду. Від удару його відкинуло на пішохода та автомобіль Renault.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині шукають винного у ДТП з вагітною – народжувати доведеться в травматології

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Також «Знай.ua» писав, що У Тернополі п'яний водій вилетів на зустрічну і напав на копів - бешкетника довелося "пакувати"