Головою Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання призначили заступника голови Харківської ОДА Тараса Пастуха. Також до складу ради увійшли представники "Правого сектора" і "Фрайкора",

Про це пише Kharkiv Today.

До цього більше місяця відповідальним за національно-патріотичне виховання був заступник голови Харківської ОДА Євген Грицьков. Однак на початку травня представники Нацкорпусу влаштували акцію протесту "Проти ватних призначень" з вимогою усунути чиновника з посади, так як 9 травня 2018 року Грицків сфотографувався з червоним прапором в Берліні в компанії екснардепа Михайла Добкіна.

Михайло Добкін, фото: Соколовська Інна/УНІАН
Михайло Добкін, фото: Соколовська Інна/УНІАН

Сам Євген Грицків стверджував, що на фотографію потрапив випадково і незабаром склав повноваження голови Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

10 червня Тарас Пастух призначений відповідальним за національно-патріотичне виховання. Відповідне розпорядження підписав голова Харківської ОДА Олексій Кучер. Також до складу цієї Координаційної ради увійшли керівник "Правого сектора" в Харківській області Юрій Лихота і керівник "Фрайкора" Георгій Тарасенко.

Тарас Пастух, скріншот з відео
Тарас Пастух, скріншот з відео

Нагадаємо, Тарас Пастух народився в Тернополі. Пастух — український громадський діяч та політик. Народний депутат України 8-го скликання, військовослужбовець розвідувальної роти 128-ї гірсько-піхотної бригади Збройних сил України під час проведення Антитерористичної операції на сході України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Урок патріотичного виховання в дитячому садку перетнув критичну межу: відео

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Любитель червоних ганчірок", - Білецький прокоментував призначення на пост одного Добкіна

Також «Знай.ua» писав, що Дружок Добкіна переметнувся до Кучеру і буде вчити харківську молодь патріотизму - "любитель червоних прапорів"