Харківський районний суд виніс вирок чоловікові, який скоїв замах на вбивство жінки і зґвалтував її. Відповідний документ був опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

Про це пише NewsRoom.

За даними слідства, напад стався 24 лютого 2016 року. Раніше судимий житель Харкова прийшов в гості до своєї знайомої. Між ними стався конфлікт, під час якого злочинець завдав жертві три удари ножем. Потерпіла зуміла вирватися і втекти. Але на території Циркуновскої школи чоловік наздогнав її, після побив і завдав ще близько десяти ножових поранень. Після п'яний чоловік відніс жінку до себе додому, де двічі зґвалтував її.

Чоловік з ножем
Чоловік з ножем

У ході розгляду уродженець Харкова лише частково визнав свою провину. Він підтвердив, що завдав знайомій тілесні ушкодження і поглумився над нею. При цьому чоловік стверджував, що сам викликав пораненій швидку, а також заперечував проти кваліфікації своїх дій як замах на вбивство.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а також зґвалтування і сексуальне насильство чоловіка засудили до 8,5 років позбавлення волі. Однак за "законом Савченко" йому зарахували час, проведений в СІЗО, з розрахунку день за два. Тому фігуранта звільнили із залу суду. Ґвалтівника також зобов'язали сплатити вартість лікування жертви. На даний момент рішення не набуло чинності, йдеться строк апеляційного оскарження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше По Запоріжжю бродить небезпечних маніяк - вже посадив на ніж двох людей, не гуляйте поодинці

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Тернопільщині озвіріла дочка знівечила мати відром - сільська драма приголомшила України

Також «Знай.ua» писав, що Жінконенависника і засновника "Чоловічого держави" Позднякова зарізали в Туреччині - ЗМІ