У Харківській області в Злочівському районі 33-річного чоловіка насмерть вразило електрострумом.

Про це повідомила прес-служба "Харківобленерго"

Трагедія сталася при спробі чоловіка накинути дроти на повітряну лінію електропередач. Він доторкнувся до фазного дроту і отримав смертельну травму. Трагедія сталася в селі Гур'їв Козачок (Золочівський район).

Електрика, енергія, опори, мережі \\ фото Getty Images
Електрика, енергія, опори, мережі \\ фото Getty Images

"На місці події правоохоронці з'ясували, що домоволодіння, де жив загиблий, було знеструмлено чотири роки тому за несплату. Замість цивілізованого шляху вирішення питання погашення заборгованості та відновлення електропостачання, потерпілий вирішив у вкрай небезпечний спосіб зайнятися крадіжками електроенергії", — пояснили в компанії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після того, що сталося в "Харківобленерго" нагадують - не варто нехтувати елементарними правилами електробезпеки, оскільки це може коштувати вам життя. Адже, як показала ця сумна історія, гонитва за копійчаною вигодою і власна необережність коштувала людського життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молодий тернополянин загинув від жахливого удару струмом, від нещасного нічого не залишилося

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Тернополі підліток ризикнув життям заради селфи, батьки вбили подробицями - "Одяг була спалена"

Також «Знай.ua» писав, що У Тернополі підлітка вдарило струмом на даху електрички - божевільні опіки і повна втрата пам'яті