За попередньою інформацією на Харківщині 45-річний чоловік підірвав себе гранатою Ф-1. Трагедія трапилася у селищі Краснопавловка Лозівського району.

Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області.

Повідомлення про подію до поліції надійшло 10 червня, близько 22:30.

На місце події виїжджали керівники Лозівського відділу поліції, слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічного управління обласного главку поліції.

Попередньою інформацією правоохоронців, в районі лісосмуги 45-річний місцевий житель підірвав себе гранатою Ф-1. Чоловік від отриманих травм загинув на місці пригоди.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Працівники слідчо-оперативної групи провели огляд місця події та опитали свідків. За їх даними, загиблий знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

В квартирі чоловіка поліцейські виявили 4 предмети, схожі на магазини до автомату Калашникова, два предмети, схожі на світло-димові шашки, 7 патронів. Також біля загиблого правоохоронці виявили ручну гранату РГД-5, яка не здетонувала. Боєприпас знешкодили вибухотехніки.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Також стало відомо, що чоловік раніше служив в зоні проведення ООС. Причини його вчинку зараз з'ясовують слідчі.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство». Усі обставини події встановлюються.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Також, очевидці розповіли, що чоловік напився і почав чіплятися до місцевих і це все побачив дільничий і привернув його увагу до себе, піля цього колишній атовець почав бігти за ним, але не добіг до дільничого і підірвав себе.

Відео не для слабкодухих, 18+:

🔞На Харьковщине пьяный мужик подорвал себя гранатой 💥 Трагедия произошла в поселке Краснопавловка Лозовского района. От полученных травм 45-летний местный житель скончался на месте. Со слов местных жителей: «Бывший пьяный атовец набухался и пошёл на улицу с гранатами доебыватся до людей, это все увидел наш участковый и привлёк внимание к себе, челик погнался за ним и недобежав до участкового, подорвал себя»💥 Источник: телеграм-канал ТРУХА⚡️ https://t.me/joinchat/AAAAAEd8yrxhXqlxVvW_IA

Geplaatst door Брутальный Харьков op Donderdag 11 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві чоловік ледь не підняв у повітря супермаркет через те, що не хотів вдягати маску

Як повідомляє портал «Знай.uа» Потужний вибух у Львові зірвав двері з петель, стеля луснула - господар квартири в реанімації

Також «Знай.uа» писав, що Смертник підірвав себе біля військової бази — країна в паніці