Під Харковом 9-річний хлопчик потонув під час катання на човні. Трагедія сталася вдень 10 червня в Краснограді.

Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області.

За інформацією поліції, двоє братів 9 і 11 років разом з 13-річною сестрою взяли дерев'яний човен з будинку і відправилися кататися на ній по річці Берестова без нагляду батьків. Човен виявилася дірявим, і через деякий час почав тонути. Самий молодший з дітей не зміг виплисти на берег і потонув.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

На місце одразу прибули керівництво та слідчо-оперативна група Красноградського відділу поліції, працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій та медики. На жаль, незважаючи на реанімаційні заходи, хлопчик помер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зараз поліцейські встановлюють всі обставини та місцезнаходження батьків на момент трагедії. Сім'я перебуває на обліку як неблагополучна.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою «нещасний випадок».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові втопився школяр, приймаючи ванну - місто в жаху й жалобі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Франківський "шумахер" зник з місця ДТП і ледве не потонув з автомобілем — алкотестер зашкалює

Також «Знай.ua» писав, що Під Запоріжжям з річки виловили тіло дитини - село ридає, горе для всіх