Харків'янин поділився історією про те, як у Харкові відмовляються робити тести на коронавірус, аргументуючи це тим, що немає підтвердження контакту із зараженою людиною.

Про це написали в групі "Ху**ий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

"Привіт, хх. Друг днями перехворів короною. Більше тижня сидів вдома з температурою, були проблеми з диханням — не міг вдихнути «на повні груди», слабкість. У лікарні, на третій поверх якої він насилу піднявся з-за задишки, його запевняли, що це не корона, а нібито гострий бронхіт. Тест робити не стали, друг наполягав і готовий був заплатити, тому що проживає з бабусею. Йому відмовили, прописали антибіотик і відправили додому. Вчора батько приніс схожу історію з роботи: симптоми є, але тест не роблять. Причина — відсутність підтвердження контакту із зараженим. А що якщо просто ним пчихнули в атб, як це, б*я, підтвердити?",- написали в повідомленні.

" Якщо він впевнений, що перехворів, нехай піде зробить ІФА тест в лабораторії. Або, хоча б, купить в аптеці експрес-тест, який як раз і показує наявність антитіл.", "А що якщо все ху*ня, і вас на**али?", "я не зрозумію чому всі на нього накинулися, тим більше знаючи нашу медицину ", " Автор йди на*уй тут пі**їж нести, за**али народ драчить", " Якщо готовий платити то нехай робить в Синево і т. п. 600грн", " 0 800 505 201 номер гарячої лінії, дзвониш кажеш хто де коли відмовив і інші відповіді на питання і йди в інші місця де роблять тести", " А що простудиться твій друг не міг? Або ти просто проплачена конячка яка пише дурниці...", - по-різному коментували користувачі соціальної мережі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі жвава бабуся поборола китайський вірус і відгуляла ювілей - в паспорті 90, в душі 25

Як повідомляє портал «Знай.ua»Харків'янка підхопила китайський вірус і замість лікарні потрапила в пекло - "Там навіть градусника не було"

Також «Знай.ua» писав, що У Броварах вихователька підхопила китайський вірус і заразила підлогу садка - терміново на карантин