У Харкові городяни вишикувалися в чергу перед Пенсійним фондом. В умовах карантину та небезпеки заразитися коронавірусом ці люди порушували правила обережності. Про це повідомив Телеграм-канал Віха.

У Харкові на відео зняли, як пенсіонери стоять у черзі в пенсійний фонд. Люди забули про всякої небезпеки і навіть зняли маски. Про дистанції взагалі говорити нічого. Ніхто з присутніх не дотримувався дистанції. При цьому загальновідомим фактом є необхідність дотримання карантину людьми старше 60 років.

На сьогоднішній день в Харківській області виявили 1305 випадків зараження коронавирусной інфекцією. І люди продовжують заражатися. По всій Україні вже хворіють або хворіли на 27 856 осіб. За останню добу померло 13 осіб. За весь період карантину 810 осіб померли від ускладнень.

На даний момент в Україні діє адаптивний карантин. Він дозволяє місцевій владі приймати рішення у відповідності з епідеміологічною ситуацією і посилювати або послаблювати обмежувальні заходи. На даний момент тільки 10 областей по всій країні не перейшли на 3 етап ослаблення карантину. Ці регіони не відповідають критеріям, визначеним МОЗ та Кабміном.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Андрій Пальчевський порівняв життя пенсіонерів за кордоном і в Україні і показав безрадісне майбутнє українців.

Знай повідомляв, що в україні з 1 липня очікується індексація пенсій.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні підвищують пенсійний вік.