В Харківській області трирічна дитина загубилася в лісі. У поліцію з цього приводу звернувся батько дитини. Вони були в лісі, і чоловік втратив з дитину з поля зору. Він протягом години намагався знайти хлопчика, але безуспішно.

Правоохоронці повідомили, що житель села Натальїно звернувся за допомогою в поліцію і розповів, що 8 червня вони гуляли в лісі і хлопчик втік. Для пошуків дитини були підняті працівники Красноградського, Зачепилівського та Кегичівського відділів поліції.

Близько 17:00 хлопчика знайшли в лісі. Дитина не постраждала, але в поліції вирішують питання про притягнення чоловіка до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків.

Під Харковом загубився трирічний малюк в лісі Фото: Нацполиция

Варто відзначити, що в житті бувають різні ситуації, а діти не дають спокою своїм батькам з раннього віку. Так в Дніпрі жінка зачинила закрила машину разом з дитиною. 5-місячна дитина опинився в машині замкненим, а ключів у молодої мами не виявилося. Рятувальникам довелося допомогти жінці розкрити замок і визволити дитину.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під Тернополем нарешті знайшлася дівчина-підліток, яку шукали кілька днів. Її почали шукати 28 травня і тільки нещодавно стало відомо, де вона знаходиться. Крім того, нещодавно в Києві шукали жінку, яка пішла з дому та не повернулася. Про зникнення заявив її чоловік. Вдома її чекає маленький син.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі молода мама зачинила в машині пятимесчного дитини.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині знайшлася зникла дівчина-підліток.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві шукають молоду жінку і маму.