Під Харковом пройшла потужна гроза, яка вкрила землю великим градом. Місцеві жителі показали в мережі наслідки стихії і відзначили, що Україна в цьому році ризикує залишитися без продовольства.

Гроза відкрила небо над селом Таранівка Зміївського району Харківської області. Стихія пронеслася сьогодні 1 червня. Після дощу з неба посипався град, який знищив рослини, посаджені на полях і городах селян.

Градини завбільшки з горох білим килимом, у місцеві мешканці зняли, як потоки води вимивали з землі рослини, а град бив листя і зав'язалися плоди.

Варто відзначити, що в Україні погода в травні виявилася не так милостива до людей і обрушила на голови масу злив, гроз та граду. в Карпатах навіть випадав сніг. Синоптики раз за разом повідомляли про те, що в Україну йде черговий циклон, який повинен принести холод і опади. у деяких регіонах шквалистий вітер валив дерева і зривав дахи.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Над Азовським морем вирували вітри, а днями в Бердянську засікли смерчь. Потужна воронка пронеслася по поверхні моря, а потім перемістилася на сушу. Місцеві жителі зафіксували, як смерчь завдавав руйнування будівель і рослинам, а на море засасывал воду.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запорізькій області пронісся смерчь, який поламав дерева та знеструмив прибережні будинку. Ремонтні бригади обіцяють відремонтувати всі.

Знай повідомляв, що в азовському морі зафіксували "шовковий" шторм. Місцеві жителі дали можливість помилуватися явищем природи всім бажаючим.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові після сильної зливи затопило вулиці міста.