У Харкові пропала дівчина 2004 року народження. Поліція розшукує юну красуню Поліну Бобокову, яка 28 травня вдень пішла з дому і більше її ніхто не бачив. Про подробиці повідомили у прес-центрі Національної поліції.

Правоохоронці просять допомогти знайти 16-річну Поліну Бобкову, яка 28 травня о 16:00 пішла з дому і досі не повернулася. Вони опублікували прикмети дівчини і попросили зателефонувати на гарячу лінію «102», якщо хтось десь бачив Поліну.

У поліції розповіли, що зростання дівчата 165 см, волосся світло-русяве. У неї середню статуру і блакитно-сірі очі. Коли йшла з дому була одягнена в білу дуту жилетку з чорними серцями і заячими вушками на капюшоні, темно-сині джинси, білі кросівки і бежева кофта. При ній також був рюкзак сірого кольору.

Поліна Бобкова 2004 року народження Фото: Нацполиция

В поліції попросили всю інформацію про розшукувану дівчині надати в Немышлянский райвідділу або зателефонувати за телефонами 102, 93-50-40, +380956641561.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Не так давно на Тернопільщині повернулася додому неповнолітня дівчина, яку також розшукували з допомогою поліції. 16-річна тернополянка вийшла з дому близько 10 годин вечора і не повернулася. На щастя, дівчину вдалося розшукати і повернути додому до батьків.

До всього іншого харківська поліція недавно зайнялася пошуками хлопця, який втік з лікарні. Молодий чоловік страждає психічним розладом і проходив лікування в лікарні, але зміг втекти звідти.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові розшукую молодого чоловіка, який втік з лікарні.

Знай повідомляв, що на тернопільщині знайшли дівчину, яку шукала поліція кілька днів.

Нещодавно Знай передавав, що у Києві розшукують 11-річну дівчинку, яка зникла кілька днів тому.