Сьогодні по всій Україні пройшли сильні зливи, котрі наробили багато лиха, адже багато міських об'єктів були затоплені. Не пройшла мокра "біда" стороною і Харків. Очевидці ділилися різних відзнятим матеріалом в соціальних мережах.

Наприклад, у групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті поділилися відео, на якому видно, як сьогодні від дощу дісталося ринку "Барабашово".

На відео видно, як пыдлога між торгових рядів повністю залита водою і зливостоки не впоралися зі своєю роботою і більше вода через них не йде в каналізацію.

"Барабан теж затопило на**й",- підписали відео.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Учасники групи не могли пройти повз цього відео та стали коментувати побачене: "ураааааааа"," Барабан це харківський Чайна Таун", " на сіменс знято?", "На самокат зняв точно", " Та він давно повинен бути похований на дні. В принципі де він знаходиться", " Втім нічого нового", " Хіба це затопило???".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині після потужної зливи ринок пішов під воду - ні людей, ні продуктів

Як повідомляє портал «Знай.ua» Україну чекає потоп – синоптик обіцяє два місяці дощів і один нестерпної спеки

Також «Знай.ua» писав, що потужна злива перетворила Запоріжжі в Венецію - машини дрейфують по калюжах, як підводні човни