Сьогодні, 27 травня в Харкові на протест вийшли студенти-іноземці 6 курсу медичного факультету Університету імені Каразіна. Як повідомляють очевидці в соціальних мережах, протестували студенти, яких відрахували через несвоєчасну оплату за навчання.

Як стало відомо, студентів вигнали за несвоєчасну оплату за навчання. Причому їх вигнали після того, як вони оплатили навчання, хоч і з затримкою. Очевидно, затримка була через вірус.

"В який раз переконуюся, що ректори в університетах срали на студентів і викладачів, на імідж вузу та інше. Їм головне - гроші, та побільше",- написали у повідомленні в групі Kharkiv Journal у Фейсбуці.

Иностранных студентов выгнали за несвоевременную оплату образования. Причём выгнали после того, как они оплатили с задержкой. Очевидно, задержка была из-за вируса. В который раз убеждаюсь, что ректоры в университетах срали на студентов и преподавателей, на имидж вуза и прочее. Им главное - деньги, да побольше 💰

Geplaatst door Kharkiv Journal op Woensdag 27 mei 2020

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Вчора увечері перед іспитом ми знайшли наші імена у списку відрахованих студентів без попередження. Ми зверталися до університету, отримали обіцянки від Департаменту закордонних контрактів. Якщо ви сплатили борги контракту будемо здавати держіспит сьогодні як всі студенти, ми оплатили, але після оплати нам повідомили що ми відраховані і ми сплатили борг, який повинні були сплачувати і нам не можна здавати держ і крок-2",- розповіла одна зі студенток університету.

В акції протесту взяли участь близько 20-ти чоловік. Вся інформація перевіряється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Повернувся на карантин в Україну, а потім втік до Польщі — студент порівняв ситуацію в двох країнах

Як повідомляє портал «Знай.ua» Київські студенти стали жертвами коронавіруса, залишившись без даху над головою

Також «Знай.ua» писав, що Планшети і роботи допомогли студентам креативно "відгуляти" випускний - ось воно, майбутнє