У Харкові троє невідомих побили трансгендерную дівчину. НП сталася 24 квітня в 10 годині вечора, коли дівчина поверталася додому. Постраждалій - 24 роки, , пише "Суспільне" з посиланням на експерта правозахисного ЛГБТ-центру "Наш світ" Олександра Зинченкова.

"Вона приїхала з пізньої вечірньої зміни додому, вийшла у тютюнового кіоску купити сигарет, і до неї підійшли троє молодих людей. Спочатку до неї звернулися як до дівчини, вона відповіла, і вони зрозуміли, що це не зовсім дівчина. Відразу почалися образи і зауваження щодо зовнішнього вигляду, вони ідентифікували її як хлопця", - розповів Зінченков.

За його словами, після цього дівчину почали бити: її штовхнули, кілька разів вдарили в обличчя, зламали їй ніс. Потерпіла одразу викликала правоохоронців, які приїхали швидко, але нападники встигли втекти, і наздогнати їх не вдалося.

потерпіла, фото: Центр "Наш світ"
потерпіла, фото: Центр "Наш світ"

Швидка забрала 24-річну потерпілу до лікарні, де вона пролежала до 10 днів, дівчині зробили операцію.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після цього вона ще раз звернулася в поліцію Київського ВП ГУНП в Харківській області, щоб дізнатися номер своєї заяви та як просувається справа, однак на ці прохання "їй особливо нічого не відповіли"

Правозахисник припускає, що поліція особливо ніяких дій не проводила з приводу розслідування події.

Зінченков повідомив, що зараз дівчина перебуває вдома. Вона зверталася до приватного адвоката, який назвав занадто велику для нього суму, тому вона звернулася до правозахисний центр.

В поліції пообіцяли прокоментувати ситуацію пізніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зустріч через сайт знайомств ледь не закінчилася вбивством - голий, босий, закривавлений і побитий

Як повідомляє портал «Знай.ua» Трансгендерный чоловік народив третьої дитини — неймовірна фотосесія пологів

Також «Знай.ua» писав, що Зґвалтування і тортури 19-річного трансгендера – з'явилися всі деталі жорстокого злочину на Житомирщині