У Харкові старенький пудель врятував життя своєї літньої господині, яка тепер навряд чи зможе доглядати за своїм вихованцем.

Про це повідомив Telegram-канал "Харків 1654".

Як стало відомо,сусіди однієї з харківських багатоповерхівок запідозрили недобре - кілька днів з квартири літньої жінки було чути гавкіт пса, який зазвичай веде себе тихо і спокійно. Люди вирішили викликати поліцію.

фото: КП "Центр поводження з тваринами"
фото: КП "Центр поводження з тваринами"

Приїхавши на виклик поліцейські виявили лежачу бабусю, яка разом з вихованцем провела 5 днів без їжі і води.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як з'ясувалося пізніше, то за старенькою і собакою доглядала племінниця, яка різко опинилася в реанімації після операції і не змогла про це попередити свою родичку.

Зараз обидві жінки перебувають у лікарні, а собаку забрали в КП «Центр поводження з тваринами».

А ось днями волонтерам зателефонувала господиня і попросила знайти пуделеві нову сім'ю, в якій він зможе спокійно провести старість, адже у жінки онкологія і вона не впевнена чи зможе взагалі вийти лікарні.

фото: КП "Центр обращения с животными"
фото: КП "Центр обращения с животными"

Єдине, що господиня попросила, так це те, щоб вона могла періодично телефонувати новими господарями і питати, як справи у її друга, який стільки років був поряд з нею.

"Пуделеві дуже важко в притулку, він все життя був домашнім псом. Він вже погано бачить, їсть тільки м'яку їжу, дуже любить ласку і важко переносить довгі прогулянки. Він вартий провести старість не в притулку, а вдома! Таких пуделів всього 4 в Україні, раніше він постійно брав участь у змаганнях і перемагав", - кажуть волонтери.

⚠️УВАГА ПОТРІБНА ДОПОМОГА⚠️ Величезне прохання до небайдужих людей! Подаруйте старенькому пуделю гідну старість💕 Гоша...

Geplaatst door КП Центр обращения с животными op Vrijdag 22 mei 2020

"Пудель Гоша вже старенький, йому 14 років, все життя прожив вдома на дивані, в притулок він не може звикнути",- сказали волонтери. І тому вони просять забрати тварину в новий будинок, де він зможе гідно дожити свій вік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ми не заслуговуємо собак - чотири пса врятували покинуту батьками дівчинку

Як повідомляє портал «Знай.ua» Київські патрульні рятують їжаків замість українців

Також «Знай.ua» писав, що У Львів забрів голодний лисеня і ледь не загинув в пошуках їжі - тепер у рыженького є будинок