Вже сьогодні, 27 травня, через онлайн-сервіси можна купити квитки на п'ять поїздів «Інтерсіті+», що «Укрзалізниця» планує запустити з 1 червня. Про це повідомляється на сайт АТ «Укрзалізниця».

Наприклад, придбати квитки на потяги можна за такими напрямками:

  • «Київ-Харків» (№721/722 і №726/725 );
  • «Київ-Одеса» (№763/764);
  • «Київ-Кривий Ріг» (№740/739);
  • «Київ-Костянтинівка» (№711/712)

Як зазначають на підприємстві, продаж квитків відкрито лише на половину місць в поїздах. В даний момент, квитки можна придбати тільки онлайн. Каси на залізничних вокзалах запрацюють з 27 травня.

При покупці квитків просять користуватися веб-версією системи продажу проїзних документів, оскільки мобільний додаток поки не буде працювати.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Крім того, при посадці пасажири зобов'язані бути в масках. Вимірювати їм температуру провідники будуть під час перевірки квитків.

Так само в обов'язковому порядку, буде забезпечена санітарна обробка вагонів перед і після кожного рейсу поїзда, провідники будуть забезпечені засобами індивідуального захисту.

Інтерсіті, Інформатор
Інтерсіті, Інформатор

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні відкриють продаж квитків на поїзд онлайн - названі терміни і ціни

Як повідомляє портал «Знай.ua» Укрзалізниця виходить з карантину - коли можна сміливо купувати квитки

Також «Знай.ua» писав, що В Україні запустять поїзда раніше запланованого – Криклій зробив важливу заяву