Правоохоронні органи проводять перевірку інформації про зараження 5 лікарів і 15 медпрацівників в Харківській обласній клінічній інфекційній лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Почали перевірку, оскільки відбулося "масове захворювання". Після перевірки подію зможуть кваліфікувати у відповідність з Кримінальним кодексом України.

"Повідомлення даного змісту з'явилося в мережі Інтернет. Під час моніторингу зазначену публікацію виявили співробітники Слобідського відділення поліції", — відзначили в поліції.

українські лікарі, скріншот з відео
українські лікарі, скріншот з відео

З метою з'ясування всіх обставин події дана інформація зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. В даний момент йде її перевірка.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як стало відомо, що 24 травня в харківській "інфекціонці" на COVID-19 захворіли 20 медпрацівників — 5 лікарів і 15 медсестер. Зокрема, коронавірус виявили у директора медустанови Павла Нартова, начмеда, завідувача анестезіологією та двох анестезіологів з додаткових бригад, які прибули в інфекційну лікарню на посилення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Допитливий лікар, незважаючи на заборони керівництва, випадково викрив таємниці смертельного вірусу

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Запоріжжі десятки людей підхопили небезпечну інфекцію, що мешкає на брудних тарілках

Також «Знай.ua» писав, що Под Тернополем китайський вірус звів у могилу чоловіка, вбита горем дружина перевела стрілки на медиків - "лікували, як скотину"