Як відомо, в українських супермаркетах досить часто зустрічаються зіпсовані продукти. Цього разу в Харкові в одному з гіпермаркетів мережі Ашан покупець придбав круасан з цвіллю.

Про це стало відомо з телеграм-каналу "Чорний список".

джерело: Телеграм-канал
джерело: Телеграм-канал

Як стало відомо з повідомлення, то терміни придатності у хлібобулочного виробу були в нормі і, мабуть "підкачало" саме його зберігання в магазині.

джерело: Телеграм-канал
джерело: Телеграм-канал

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Плісняві круасани. Купили в круасани в #Ашан на Героїв Праці. Термін придатності нормальний, але зберігання, мабуть підкачало - продукти покриті цвіллю,"-написали в повідомленні.

джерело: Телеграм-канал
джерело: Телеграм-канал

Нагадаємо, українка купила в одеському супермаркеті торгової мережі "Сільпо" сир зі знижкою. Відкривши його вдома, вона побачила, що сир непридатний до споживання: він мав неприємний запах ацетону, сторонню цвіль, а його маса була неоднорідною.

Про це повідомляє Telegram-канал Народний ревізор, який публікує скарги і негативні відгуки українських споживачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В супермаркеті Varus українець став свідком появи "нового життя", морквина або павукове гніздо

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українців в "Metro" живий сир ледь не поклав на лікарняне ліжко, замість молока — мокриця

Також «Знай.ua» писав, що В Дніпрі популярний супермаркет "винайшов" нову форму життя - обережно, може знудити