У Харкові двоє громадян пограбували пенсіонера в трамваї. Про це повідомляє спільнота «Харків 1654» у соціальній мережі Facebook.

Викрадена сума склала всього три сотні гривень, але це не робить злочин парочки менш мерзенним.

«Запам'ятайте ці мерзенні пики! Сьогодні між вулицями Студентською та Академіка Павлова в 27-му трамваї, кишенькові злодії витягли 300 гривень у старого», - пишуть автори листа.

Фото: "Харків 1654"
Фото: "Харків 1654"

Незважаючи на явні спритність і вправність, піти непоміченими зловмисники не змогли - їх злочинні дії помітили інші пасажири, що знаходилися у вагоні трамвая. Вони затримали злодіїв і змусили їх повернути пенсіонеру вкрадені гроші.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Добре, що пасажири швидко зреагували і дружно змусили повернути гроші дідусеві», - додають в співтоваристві.

На жаль, не повідомляється, чи вдалося пасажирам передати хитрих кишенькових злодіїв правоохоронцям, або ж ті втекли і продовжують промишляти в харківському транспорті.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.