З'явилася інформація від харків'ян, що на вулиці Косарєва,8 наркомани знущаються над літнім інвалідом без ноги. Нібито вони колють у чоловіка налбуфин, а після цього, мабуть б'ють, адже на тілі харків'янина з'являються гематоми, але при цьому він не пам'ятає звідки вони у нього.

Про це повідомляє "Х**вий Харків" на своїх сторінках у соціальних мережах.

джерело: Телеграм-канал
джерело: Телеграм-канал

"На вулиці Косарєва, 8 наркомани знущаються над інвалідом без ноги: колять налбуфином і людина не пам'ятає звідки гематоми",-написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Користувачі групи "Х**вий Харків" у ВКонтакті почали активно обговорювати цей допис, хтось вірить, що історія написана під фото правдива і радить звернутися у відповідні інстанції, а хтось вимагає повну історію інваліда і не особливо вірить в достовірність наданої інформації:

Нагадаємо, у місті Чорноморськ, Одеської області, група дівчаток-підлітків показово побили хвору однолітку, опублікувавши все в соціальних мережах. Місцевий телеканал ІТ-3 розповів про подробиці події і надав реакцію влади і фахівців. На опублікованому відео можна помітити, як одна дівчина повалила і почала бити іншу, а за кадром чути схвальні вигуки її подруг. Як повідомляє телеканал, постраждалу дівчинку звуть Соня, їй 14 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Мелітополі перехожих тероризує танцюрист-каратист - ось це трюки, Джекі Чан позаздрить

Як повідомляє портал «Знай.ua» Мінсоцполітики вказало на двері спасіння постраждалим від домашнього насильства українцям - "Негайно..."

Також «Знай.ua» писав, що У Тернополі п'яну компанію засікли за ганебним заняттям - робили це голими з телефоном