Вчора вранці, 20 травня в одному з телеграм-каналів Харкова з'явилися повідомлення, що мешканців одного з житлових будинків по вулиці Світлій евакуюють через витік газу. Однак, як стало відомо пізніше, газ відкрив чоловік, намагаючись покінчити з собою через вбивство дружини.

Про це передає прес-служба поліції Харківської області.

За версією слідства, пенсіонер задушив свою дружину в ході конфлікту на ґрунті ревнощів.

Так як мати пару днів не виходила на зв'язок, діти жінки приїхали до неї в квартиру і побачивши тіло, закрилися на балконі. Після чого викликали поліцію.

На місці події правоохоронні органи виявили тіло 64-річної жінки зі слідами насильницької смерті у вигляді синців та саден на шиї. Також в квартирі знаходився її 63-річний чоловік, який повідомив, що вранці скоїв вбивство своєї дружини. Після цього він намагався покінчити життя самогубством. Спочатку пенсіонер спробував порізати вени на руках, а потім вирішив відкрити газ.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube

Оперативники Московського відділу поліції затримали зловмисника.

Сусіди вбитої не на камеру розповіли, що жінка раніше працювала в Райвно, а потім десь бухгалтером. Де працював її чоловік – не відомо, але останнім часом, через карантин, сидів удома з-за чого в родині були скандали і сварки через відсутність грошей.

Родину характеризують як хорошу. За словами сусідів, завжди привітні. Ніколи б не подумали, що у них може статися подібна трагедія.

Слідчими порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Зараз чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Всі обставини злочину встановлюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі поховають по-звірячому вбитого хлопчика, місто в сльозах - допомогти осиротілій родині може кожен

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Тернополем мачуха задушила пасербицю і закопала в лісі - Україну потрясло страшний злочин

Також «Знай.ua» писав, що Під Тернополем гігантська яма вбила молодого мотоцикліста - залізний кінь спіткнувся, тіло відлетіла на кілька метрів