Харків'янин вирішив оригінально зробити пропозицію своїй коханій. І щоб здійснити задумане йому знадобилися: білий кінь, букет червоних троянд і скрипка.

Відео дивовижної пропозиції зняли очевидці події, а після цього воно потрапило в групу "Харків 1654" у Фейсбук.

Як можна побачити на відео, то хлопець прийшов на зустріч до коханої на білому коні, після чого він зліз з нього, взяв величезний букет червоних троянд і пішов до своєї дівчини, де незабаром став на одне коліно. Ще більше романтичності події надавала дівчина-музикант, що грав на скрипці для коханих.

Чи варто говорити, що героїня історії відповіла "так" своєму "Ромео"? Звичайно, дівчина не залишилася осторонь і відповіла згодою на пропозицію руки і серця.

" Красень! Ще не всі романтики вимерли 😄", " Щастя Вам))", "Принц на білому коні.СУПЕР!!!", "Молодець! Щастя Вам!!!!", "а через рік вона скаже -ти сволота мені все життя зіпсував 🤣", "Молодчина. Так романтично. Щастя вам", " Головне щоб через місяць не розбіглися.В жопу цю романтику,романтика почнеться коли побут спільний буде, ось там вся правда і вилізе..А Це Маячня і показуха. Дай бог звичайно їм щастя,любові та довгих років спільного життя." Поділилися ..мужики пишуть гидоти , а дівчата захоплюються. Щастя молодим, адже у кожного воно своє!", - прокоментували вчинок хлопця харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк на всю Україну зробили пропозицію руки і серця – "Нам вдалося..."

Як повідомляє портал «Знай.ua» Наречений побачив наречену наживо в день весілля і втік – чого злякався недомуж

Також «Знай.ua» писав, що А ви б сказали йому "так"? Принц Чарльз зробив немислиме, покликавши Діану заміж