Харків'янин зажадав у колишньої дівчини повернути гроші, які він витратив на неї за час їх зустрічей. Чоловік був настільки агресивний, що довелося викликати поліцію. Коли справа дійшла до суду, виявилося , що ця витівка – не єдина в його скарбничці «пригод».

Про це пише "Місто Х".

Як стало відомо з матеріалів Єдиного судового реєстру, в січні 2018 близько 5-ї вечора чоловік зайшов у магазин "Борисфен" у центрі Харкова, посварився з жінкою-продавцем, обматюкав її, плюнув в обличчя і кілька разів ударив по голові бляшанкою зі слабоалкогольним напоєм. В результаті жінці довелося зашивати рану на голові.

Магазин, скріншот: YouTube
Магазин, скріншот: YouTube

Через місяць харків'янин знову вирушив на пошуки пригод. Заглянув в салон краси на вулиці Гоголя, підійшов до знайомої дівчини-перукаря і після декількох слів суперечки став бити її кулаками по голові. Бив до тих пір, поки власниця закладу не виштовхнула його на вулицю.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На цьому інцидент не закінчився. Через кілька місяців чоловік знову зустрів перукаря в салоні оптики і влаштував чергові розбірки, розпорошивши їй в очі газовий балончик.

Коли справа дійшла до суду, він зізнався, що в магазині дійсно вів себе негарно – намагався купити банку слабоалкоголки і простягнув 500 гривень, а коли продавець попросила купюру поменше – став матюкатися, плюватися і битися.

У ситуації з перукарем своєї провини не визнав. Розповів суду, що був з цією дівчиною в дружніх стосунках і з тих пір вона заборгувала 500 доларів. В той день він зайшов у перукарню, щоб нагадати про борг, мимохідь дав дівчині 2-3 запотиличника, а потім його виштовхали з приміщення.

перукарня
перукарня

Потерпіла розповіла суду свою версію. Каже,що вони раніше зустрічалася з цим хлопцем і він дарував їй подарунки, а потім влаштував стеження і вимагав повернути гроші, які на неї витратив.

Також під час судових засідань з'ясувалося, що підсудний перебуває на обліку в психдиспансері з діагнозом "параноїдальна шизофренія".

Днями Київський райсуд Харкова виніс вирок по справі. Агресора покарали 3 місяцями арешту і оштрафували на 850 гривень. Крім того, зобов'язали виплатити обом потерпілим дівчатам по 8 000 гривень моральної шкоди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Поставили на коліна і... 7 дівчат і хлопців жорстоко "розібралися" з власною подругою

Як повідомляє портал «Знай.ua» Ківа під стінами Ради жорстко накинувся на українця - "Ідіот, я наб'ю тобі е**ло!"

Також «Знай.ua» писав, що На Прикарпатті депутат нарвався на кулаки місцевих активістів і нагнав страху на все місто - "хочуть застрелити"