Останнім часом в Україні весняна прохолода змінюється літнім теплом. Однак, час від часу, погода все ж робить невеликий відкат, який супроводжується дощами і сильними вітрами, що і відчують жителі Харкова, згідно з прогнозами регіонального гідрометцентру.

У понеділок, 18 травня, синоптики попередили, що в Харкові, у всьому регіоні, очікується сильний північно-західний вітер. За даними харківського гідрометцентру стало відомо, що сьогодні швидкість вітру може досягати 15 — 20 метрів за секунду. Крім цього, в регіоні також можливі дощі і навіть грози. Тому харків'янам не рекомендується одягатися надто легко і заздалегідь подбати про захист від негоди.

Не дивлячись на сильний вітер і можливі опади, температура повітря в Харкові буде достатньо висока, від +10 до +19 градусів. При цьому, практично весь день, небо буде затягнуте хмарами.

У вівторок, 19 травня, погода в Харкові буде більш спокійною. В небі очікується велика кількість хмар, день пройде без опадів, проте до вечора можливий невеликий дощ. Вітер досягне швидкості 7 — 12 метрів в секунду, його напрямок не зміниться, а температура повітря вдень буде коливатися від +14 до +19 градусів.

Нагадаємо, раніше синоптики розповіли про погоду по всій Україні на 18 травня.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.иа" синоптики попередили Київ про зміни в погоді.

Також Знай.иа" писав, що синоптик розповів, що буде з врожаєм із-за заморозків.