У Харкові неадекватний чоловік накинувся на бригаду швидкої допомоги. Про це розповіли в співтоваристві «Харків 1654» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що 16 травня бригада медиків прибула на виклик до будинку №90 по вулиці Миру. Близько 17:00 до автомобіля швидкої підійшов п'яний чоловік, який, за словами свідків інциденту, почав бити по боковому склу. Його попросили піти, однак він розлютився і накинувся на водія медичного авто з кулаками.

Після цього перелякані медики натиснули на тривожну кнопку в автомобілі, і на місце інциденту за чотири хвилини прибули правоохоронці.

Фото: "Харків 1654"
Фото: "Харків 1654"

Фото: "Харків 1654"
Фото: "Харків 1654"

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Фото: "Харків 1654"
Фото: "Харків 1654"

Поліцейські затримали нападника, в даний час уточнюються деталі та обставини події.

«Нові Будинки, заповідник пролетарів з села. Всі природно», - вважають у коментарях до повідомлення деякі харків'яни.

«Навіщо ви так? Скрізь є люди, подібні цьому чоловікові», «Ви цією фразою хотіли підкреслити свою убогість? Як давно з села приїхали самі? Тільки убогий ділить людей», - заперечують їм інші городяни.

«Тривожна кнопка швидкої?!», - дивуються багато користувачів соцмережі.

Нагадаємо, раніше Таксист, який шпурнув дрібниця в обличчя касирці, отримав по заслугах. Геращенко все розповів

Як повідомляє портал «Знай.ua» Расистський скандал в США: батько і син вбили людину, а поліція сховала докази

Також «Знай.ua» писав, що У Києві копи показово покарали ресторан за роботу на карантині, українці незадоволені, "Молодці, але вже не треба"