Заступник командира батальйону № 2 полку поліції особливого призначення ГУНП в харківській області Лісинський Віталій Віталійович прийняв дитячий іграшковий автомат у дитини в руках за справжню бойову зброю, і влаштував спецоперацію із захоплення автомобіля, в якому дитина їхала з татом додому.

Про це повідомляє Police Control Ukraine.

Вчора, 14 травня 2020 року в одному з автомобілів, які рухалися по Московському проспекту міста Харкова, дитина гралася іграшковим автоматом. Раптом автомобіль підрізала чорна «Toyota Camry» днз «АХ2077КХ».

джерело: Police Control Ukraine
джерело: Police Control Ukraine

З «Toyota» вискочив Лісинський Віталій Віталійович з батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Харків», який, до речі, вже встиг викликати кілька екіпажів патрульної поліції, і почав ломитися в машину, витягуючи батька дитини з автомобіля. На відео видно, що в цей момент підбігли і співробітники патрульної поліції, тримаючись за табельну зброю, витягли водія, і після цього перерили автомобіль в пошуках вогнепальної зброї. Так само хочеться зазначити, що правоохоронці провели обшук у авто без понятих і постанови суду.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

фото: Національної поліції
фото: Національної поліції

Пізніше стало відомо, що Лісинський Віталій їхав кудись по своїх особистих справах і раптом вирішив, що іграшковий автомат в руках дитини в салоні машини, який ніхто навіть у вікно не виставляв, справжній бойовий автомат і що водій разом з дитиною нібито з машини хотіли розстрілювати містян.

джерело: Police Control Ukraine
джерело: Police Control Ukraine
той самий іграшковий автомат

Після всього, що сталося, коли з'ясувалося, що це іграшковий автомат, Лісинський повідомив, що він взагалі не коп і погрожуючи батькові-водієві, просто втік, залишивши наляканою дитину.

Ред.: Одіозний харківський спецпризначенець Віталій Лисинський прийняв іграшковий автомат за справжній і напав на авто, в якому була дитина Наш канал в Telegram: https://t.me/PCU_PoliceControlUkraine Детальніше читайте на PoliceControl: https://policecontrol.com.ua/novini/odioznyj-harkivskyj-spetspryznachenets-vitalij-lysynskyj-pryjnyav-igrashkovyj-avtomat-za-spravzhnij-i-napav-na-avto-z-dytynoyu-video/ #поліція #Харків

Geplaatst door Police Control Ukraine op Donderdag 14 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Копи нагрянули до Тищенко з перевіркою, в ресторані у слуги народу знайшли несподіване

Як повідомляє портал «Знай.іа» У Києві копи показово покарали ресторан за роботу на карантині, українці незадоволені, "Молодці, але вже не треба"

«Знай.іа» писав, що Расистський скандал в США: батько і син вбили людину, а поліція сховала докази