У Харкові на протязі кількох місяців у різних районах міста будуть відключити гарячу воду.

Про це повідомляє КП "Харківські теплові мережі".

Так, незабаром харків'яни залишаться без гарячої води. Все це пов'язано відключенням теплових мереж для профілактичним обслуговуванням та підготовкою до опалювального сезону.

Так в комунальному підприємстві просять віднестися до таких відключень з розумінням, адже це допоможе запобігти поломки теплових мереж в розпал опалювального сезону. КП "Харківські теплові мережі" приносить свої вибачення за незручності і повідомляє, що працівники зроблять усе в найкоротші терміни.

У КП "Харківські теплові мережі" оприлюднили повний список споживачів, які підпадають під відключення гарячої води:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншоти

Нагадаємо, раніше Митися в окропі? Масштабна аварія в Києві перетворила квартири на "сауни" без холодної води, як виживати в таких умовах.

Як повідомляє портал Знай.uа Одеські комунальники імітували дезінфекцію заради фотосесії, - злочинний обман потрапив на відео. Ганебні кадри злили в мережу.

Знай.uа писав, що в Києві знову тріщать труби, центр столиці залитий окропом, - з'явилося пекельне відео вуличної "сауни".