Під Харковом пройшлася пилова буря на автодорозі біля села Олексіївка. Природне явище в Краснокутському районі, 12 травня на трасі зафіксував на відео очевидець, який проїжджав у своєму авто в цей час. Чоловік опинився в центрі потужного потоку вітру і пилової хмари.

На кадрах видно, що перед водієм виникла пилова буря, яка посилюється в міру наближення машини. І хоч видимість помітно погіршується, небо не повністю затягнуте хмарами. Те, що за "бортом" сильний вітер можна судити по деревам, які сильно гнуться.

З імли в певний момент виїжджає інший автомобіль, який рухається у зворотну сторону.

За словами місцевих жителів, стихія з'явилася в тому місці, де нещодавно вирубали ліс. Раніше подібного їм бачити не доводилося.

"Я теж в неї потрапила. Ніколи нічого подібного не бачила!" - розповіла мешканка Харкова Валентина.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Аналогічне явище зафіксували 2 травня в Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пересихають річки і частішають пилові бурі — фахівці пояснили, що сталося з кліматом в Україні

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пилові бурі охопили Україну — аграрії б'ють на сполох-за майбутнього врожаю

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом піщана буря спровокувала страшну аварію - місиво з машин і загиблих людей, дуже болючі кадри