У Харкові зник безвісти молодий хлопець з інвалідністю – синдромом Марфана (зовні відрізняється від інших витягнутими кінцівками, довгими пальцями і худобою). Про це повідомили в пошуковій групі «Мілена», членом якої є молодий чоловік.

Як повідомляється, востаннє Євгена Дерябіна бачили 12 травня у Харкові, на Танкопія, 31/3, близько 18:00. Хлопець живе в провулку Натиева (Богунського), 12, і збирався повертатися додому. Про те, що він так і не повернувся, повідомила його мати.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

На момент зникнення був одягнений у куртку світло-блакитного кольору. Особлива прикмета – двометровий зріст. При ходьбі помітно горбиться. Давно не стрижений, тому волосся відросло.

Всіх, хто що-небудь знає про місце знаходження Євгенія, просять повідомляти в поліцію на телефон гарячої лінії, або у пошукову групу.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві зник усміхнений школяр в окулярах, батьки благають про допомогу

Як повідомляє портал "Знай.uа" На Львівщині зник молодий хлопець у шкіряній куртці, мати сходить з розуму - прикмети і фото

"Знай.uа" писав, що У Львові зник молодий хлопець у кепці, сестра благає про допомогу