Під Харковом в селі Феськи (Золочівський р-н) друзі влаштували розправу над подругою, яка нібито поширювала про них плітки.Інцидент стався на вихідних, 9 травня.

Підлітки знімали, те що відбувається на відео, а потім хтось з учасників інциденту поширив його, і ролик потрапив в Мережу. На кадрах видно, як учасники конфлікту матюкаються і наносять жертві удари по голові і шиї. Потім один з учасників - хлопець - змушує дівчину стати на коліна і просити вибачення.

На відео хлопці і дівчата відпускали ляпаси і запотиличники жертві, били її ногами по сідницях, а потім змусили стати на коліна. Дівчина пообіцяла "не брехати", але після цього побиття все одно тривало.

"Ще раз будеш обговорювати, я тебе реально закопаю. З цими дівками більше розмову мати не будеш, будеш мати з більш серйозними людьми. Тобі показували відео, що може бути", — погрожував жертві один з кривдників.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Все сталося через те, що одна з тих, хто бив (в рожевій курточці), змонтувала відео з нею таким чином, де вона нібито обзивала всіх і пускала про них плітки", — затверджують користувачі соціальних мереж.

Відео з'явилося в харківському Телеграм-каналі "Типове ХТЗ". З'ясувалося, що дівчина, над якою знущаються підлітки, має інвалідність.

У відділі комунікацій ГУНП в Харківській області підтвердили, що інцидент мав місце і стався 9 травня. Постраждала дівчина - повнолітня. Офіційну інформацію поліції пообіцяли надати пізніше.

Попередження: на відео присутня нецензурна лексика:

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 125 КК України ("умисне легке тілесне ушкодження"). Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до 1 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові зловили грабіжника, який нападав на жінок і людей похилого віку, - "Погрожував зґвалтувати"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові судять двох нелюдів, які по-звірячому познущалися над підлітком - зламали ребра, вирвали нігті і збезчестили

Також «Знай.ua» писав, що Зґвалтованих росіянок будуть штрафувати