У Харкові працівники метро вимагають зняття карантинних обмежень, при цьому місцеві жителі навіть готові підказати їм ідею для флешмобу. Про це пишуть у співтоваристві «Солнцеликий Харків» у соціальній мережі Facebook.

«Тут, коротше, нам пишуть про флешмоби, а то грошей немає не тільки у працівників культури. Впевнені, це був би найбільш епічний і ах*ївший флешмоб, який ви тільки могли бачити, та ще щоб дрифтували відразу з шістьма вагонами», - пишуть адміністратори спільноти.

Скрін, «Солнцеликий Харків», Facebook
Скрін, «Солнцеликий Харків», Facebook

«Є ідея для флешмобу, для працівників метрополітену – треба працівникам метрополітену виїхати складами на рейки дрифткаров і поганяти по місту. Типу, щоб їх побачили і дали їм грошей. Думаю, це буде яскравіше і крутіше всіх цих зоряних воєн», - подає ідею невідомий автор.

В даний час в Харкові спостерігається ажіотаж у громадському транспорті, зумовлене ослабленням карантинних заходів в країні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше Транспорт Києва виходив з карантину, але покатають не всіх - що потрібно знати пасажирам

Як повідомляє портал «Знай.ua» Закрите метро в Києві збідніло на півмільярда

Також «Знай.ua» писав, що Киянам розповіли, коли запрацює столична підземка, - "Спочатку метро, потім електрички"