Через 9 днів в Україні планують відновити роботу практично всього громадського транспорту, але з невеликими обмеженнями. Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«Якщо ми говоримо про більш широкому колі, який зможе використовувати громадський транспорт, то це вже після 22 травня. Однак можна відзначити, що весь транспорт буде працювати в рамках нової реальності як в Україні, так і не в Україні. Тобто тотальний масковий режим, обов'язкові температурні перевірки в місцях великого скупчення, постійна дезінфекція», - сказав Криклій.

Транспорт на карантині, фото YouTube
Транспорт на карантині, фото YouTube

Що стосується запуску метрополітену, то назвати точну дату міністр не зміг. Причиною цього Владислав Криклій назвав те, що «досить важко контролювати кількість пасажирів у вагонах метро».

«Щоб організувати цей процес перевірки і такий важливий необхідний контроль, знадобиться певний час і організація. Тому на 22 травня ще точно ніхто не готовий», - підкреслив міністр інфраструктури.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Метро у Києві вийде з карантину, але пасажирам доведеться несолодко

Як повідомляє портал «Знай.ua» Львів'янам підкладуть свиню в транспорті після карантину

Також «Знай.ua» писав, що Маршрутки і метро зупинили не через вірус, Ляшко дав прямої відповіді