У Харкові невідомий чоловік спробував вчинити самогубство. Про це повідомили в співтоваристві «ХС Харків» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що інцидент стався на залізничному мості, на Полтавському Шляху. Потенційного самогубцю вчасно помітили правоохоронці, яким вдалося не допустити трагедії.

Вони заспокоїли чоловіка і передали бригаді швидкої допомоги.

«Спроба самогубства на Полтавському Шляху. Тільки що з залізничного мосту на Полтавському Шляху намагався зістрибнути невідомий чоловік. На щастя, його помітили поліцейські, які надалі і витягли бідолаху. Що послужило причиною такого вчинку – невідомо», - написали автори повідомлення у співтоваристві.

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

«І що тут незрозуміло, людина хвора, вся в псоріазі, довели людей, страшно і шкода...», «Треба більше, більше страху наганяти... Тварі, хто за це буде відповідати... У них, виявляється, такий метод, - китайський…», - обурюються в коментарях харків'яни.

«Кожен день в новинах - самогубство, вбивство, люди сходять з розуму», - додають користувачі мережі.

Нагадаємо, раніше у будинку екс-міністра під Києвом таємничо загинув бізнесмен, - "любив постріляти, коли вип'є"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Український заробітчанин не витримав польських босів і покінчив самогубством, перші деталі

"Знай.uа" писав, що вбив багатодітну матір і наклав на себе руки на очах дитини: ганебний вчинок копів призвів до трагедії.