У Харкові поліцейські влаштували погоню за неадекватною водієм, який намагався втекти з місця оформлення протоколу і збив їх колегу. Про це стало відомо з повідомлення в Telegram-каналі "Треш Харків".

Як повідомляється, поліцейські на вулиці Гагаріна зупинили чоловіка за кермом автомобіля Scoda RS, і виявили, що він сильно п'яний. Правоохоронці почали оформляти протокол за фактом нетверезого водіння. В цей момент чоловік повернувся в свій автомобіль, збив одного з правоохоронців і поїхав з місця події.

«Спочатку його зупинили на Гагаріна. Поки копи оформлялися, тип сів у машину і дав по газам. Більше години його ганяли близько десяти екіпажів поліції. Під час погоні в декількох «Пріусів» закінчився бензин, і вони не змогли продовжити переслідування», - пишуть у співтоваристві «Харків 1654».

Копы устроили погоню за бухим водилой на Scoda RS ⚡️Сбил полицейского Изначально его тормознули на Гагарина. Пока копы оформлялись, тип сел в машину и дал по газам. Больше часа его гоняли около 10 экипажей полиции. Во время погони у нескольких Приусов закончился бенз и они не смогли продолжить преследование. Тип на Шкоде поехал на Салтовку, потом свернул в сторону 602 мкрн и выехал на Окружную. Немного покружив там копов, он двинул по Окружной в сторону ХТЗ и в итоге скрылся. ХАРЬКОВ 1654

Geplaatst door Харьков 1654 op Zaterdag 9 mei 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

«Тип на Scoda поїхав на Салтівку, потім звернув у бік 602 мікрорайону і виїхав на Окружну. Трохи покружлявши там копів, він рушив Окружною в бік ХТЗ і в результаті зник», - додають автори посту.

«Мало! Мало машин було задіяно в гонитві!!!», «Ось вам результат - копи бояться стріляти по підозрюваним у вчиненні правопорушень, і вони просто їдуть...», «Треба його у вчителя для водіїв запросити. Якщо знайдуть», - коментують подію харків'яни.

Нагадаємо, раніше На Закарпатті в ДТП загинула юна усміхнена красуня, друзі не вірять досі - "могла підтримати кожного"

Як повідомляє портал «Знай.uа» загинули на місці - на Дніпропетровщині потяг протаранив з рейок сімейний автомобіль

«Знай.uа» писав, що Під Львовом авто з дитиною і вагітною жінкою "пірнуло" під фуру, - оприлюднені кадри дорожнього трешу