У Харківській області маленький хлопчик ледь не загинув під час небезпечної гри. Про це повідомили у ГУ Національної поліції регіону.

Як зазначається, неприємний інцидент стався у селищі Пісочин Харківської області. Правоохоронцям повідомили, що шестирічна дитина випадково ледь не вкоротила собі віку. Батьки малюка розповіли, що хлопчик грався на подвір'ї будинку, де мешкає із родино. Дитина випадково засунула голову у петлю з мотузки, що звисала неподалік, та повисла у зашморгу.

Родичі викликали на місце події швидку допомогу, малюка у вкрай важкому стані терміново госпіталізували до Харківської обласної дитячої клінічної лікарні. Лікарі у свою чергу повідомили про інцидент правоохоронцям.

Наразі за фактом слідчі Люботинського відділення поліції відкрили кримінальне провадження, вони встановлюють всі обставини події, яка могла вартувати життя маленькій дитині.

Нагадаємо, раніше у будинку екс-міністра під Києвом таємничо загинув бізнесмен, - "любив постріляти, коли вип'є"

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" Український заробітчанин не витримав польських босів і покінчив самогубством, перші деталі

"Знай.uа" писав, що вбив багатодітну матір і наклав на себе руки на очах дитини: ганебний вчинок копів призвів до трагедії.