У Харкові знамениті скульптури мавп, що прикрашають міський фонтан, переодягнули в нові костюми. Співробітників комунальних служб за цим заняттям застали харків'яни, опублікувавши відповідні фото в співтоваристві «Х**вий Харків» в Instagram.

Більшість городян такий креатив від міського градоначальника не оцінили, розсудивши, що тепер скульптури виглядають ще страшніше, ніж раніше.

«Мавпи тепер на новому шмоті. Тепер вони схожі на чуваків з відомого мемаса», - пише автор повідомлення під фото.

Фото: «Х**вий Харків» в Instagram
Фото: «Х**вий Харків» в Instagram

«Яка радість. Зате люди в старому», «На новий гардероб мавп із міського бюджету виділено 5 мільйонів гривень. На заміну старих іржавих, підземних труб виділено стопсят рублів», «Я спочатку подумав, що мавпи в помаранчевих жилетках стоять», «Яка краса, з бюджету було витрачено 10 мільйонів», - коментують знімок городяни.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Вони схожі на негрів з мемаса», «Навіть мавпи в новому, а ми ні», «По-моєму, стало ще страшніше», «Хоч у когось є гроші на новий шмот після карантину», «Гепа з особистого гардеробу надав», - жартують харків'яни.

Нагадаємо, черепахи влаштувалися в кріслі посеред озера і викликали заздрість киян, - "А ми сидимо по домівках".

Як повідомляв портал "Знай.uа", коли папуга вибиває страйк краще тебе, пернатий красень дав майстер-клас з боулінгу.

Також Знай.uа" писав, в теорії Дарвіна щось пішло не так, мавпа за лічені секунди розібрала складний пристрій.