У Харкові сьогодні, 9 травня, в День перемоги над нацизмом, готуються до проведення святкового автопробігу. Фото з місця підготовки на площі Конституції опублікували в співтоваристві «Харків 1654».

«Зараз на площі Конституції. Підготовка до автопробігу», - написали автори повідомлення.

Крім того, біля Меморіального комплексу Слави сьогодні провели святковий мітинг, на якому, як стверджується, «всі дотримувалися соціальної дистанції».

«Карантин? Ні, не чули. Ідіоти», «Уууууу, скільки кандидатів на штраф в 17 тисяч гривень», «Пропаганда радянської амуніції?», «Що за хрінь?», «Фетишисти убогі...», - обурюються проведенням автопробігу і мітингу під час карантинних обмежень харків'яни в коментарях до посту.

Фото: «Харків 1654»
Фото: «Харків 1654»

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: «Харків 1654»
Фото: «Харків 1654»

Фото: «Харків 1654»
Фото: «Харків 1654»

Фото: «Харків 1654»
Фото: «Харків 1654»

«Ух ти, здорово!», «Молодці!», - в той же час захоплюються інші користувачі.

Нагадаємо, День пам'яті в Україні — діти зняли чуттєвий ролик, щоб вшанувати полеглих у Другій світовій.

Як повідомляв портал "Знай.uа", учням пропонують тести з "кінської швидкістю" виконання - "потрібна така школа?". Навчаючись онлайн, дитина отримує не менше стресу, ніж у школі.

Також Знай.uа" писав, Всеукраїнська школа онлайн — головні проблеми батьків, дітей і вчителів вийшли назовні. Результати опитування учасників освітнього процесу в Україні