У Харкові, поки люди сидять на карантині через пандемію коронавіруса, велодоріжки не пустують. Їх облюбували дикі кабани. Відповідні відеокадри опублікували в співтоваристві «Х**вий Харків» в месенджері Телеграм.

«Дикі кабани на велодоріжці», - підписали короткий відеоролик автори посту.

На опублікованих кадрах – дика тварина, яке вирішило прогулятися по узбіччю дороги. Швидше за все, досить крупний кабан забрів сюди з розташованого поруч лісу. Тварина не проявляє страху і не боїться проїжджаючих повз автомобілів, а мирно пасеться на травичці, помахуючи хвостом.

Судячи з поведінки, немаленький кабан відмінно відчуває себе в околицях Харкова, і не збирається йти. На жаль, немає точних даних, де саме були зняті ці кадри.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, селян під Львовом тероризує зграя скажених тварин, полюють на дітей.

Як повідомляв Знай. ua, під Дніпром помітили особливо небезпечних хижаків, що про них відомо.

Крім того, весна пандемії не боїться: Венеція зворушливо зустріла найпрекрасніших жителів, дельфіни і лебеді захопили канали Венеції.