На Харківщині сталася жахлива НП, дитина загинула під завалами.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

Так, стало відомо, що в середу, 6 травня близько 15:20 в Золочівське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу смт Золочів дітей засипало піском. На місце події оперативно виїхали правоохоронці та рятувальники.

Фото ВІХА (Харків)


Прибувши на місце НП, з'ясувалося, що троє дітей 9, 8, 5 років у супроводі батьків гралися поблизу піщаного кар'єру. Але, раптово стався обвал ґрунту дітей засипало піском. Двох дітей вдалося дістати з завалу відразу ж.

Але, восьмирічну дівчинку знайшли під завалом тільки через 15-20 хвилин без свідомості. Незважаючи на прийняття реанімаційних заходів дитину врятувати не вдалося.

Нагадаємо, раніше Священики з Лаври пішли на карантин, але вимагають переводити гроші, намісник записав настанови

Як повідомляє портал "Знай.uа" , Коронавірус проти Бога: у Києво-Печерській лаврі заразився і пішов з життя ще один монах

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Києво-Печерську Лавру захопив Covid-19, Кличко готується до крайніх заходів - що буде з зараженими священиками.