Мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що розуміє, що штовхнуло його колегу з Черкас до протесту проти карантинних обмежень, які поставили під загрозу існування малого та середнього бізнесу в країні – «турбота про людей, які бідніють, і їм ніде взяти грошей». Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав харків'янин Павло Федосенко.

При цьому сам Кернес, якого 22 квітня просили в умовах карантину на коронавирусу знизити єдиний податок для деяких вразливих груп підприємців, відмовився йти назустріч малому бізнесу.

«Кернес 22 квітня: *відмовляється винести на голосування питання про зниження єдиного податку для і та ІІ груп підприємців. Кернес 5 травня: "Я розумію мера Черкас - сам же мер. Він діяв в інтересах громади - відчуває, що люди бідніють і їм ніде взяти грошей". Люди бідніють, бл*ть. Моя ж ти лапа», - написав Федосенко.

Скрін, Facebook Павло Федосенко

«Колясочний склероз», - коментують заяву одіозного харківського градоначальника харків'яни.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше Допомога по безробіттю 2020: куди звертатися, як отримати, скільки заплатять

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Моз опублікували нові правила після пом'якшення карантину 11 травня

Також «Знай.ua» писав, що В Україні з 11 травня відкриють перукарні і парки, про яких обмежень потрібно знати