На скандальному ринку Барабашово проводяться роботи з рішенням апеляційного суду.
Місцева поліція забезпечує громадський порядок
Про це повідомляє телеграм-канал "ВІХА (Харків)".

Так, у вівторок, 5 березня у мережі з'явилися кадри частини ринку Барабашово. Зараз там проводяться роботи з демонтажу на виконання рішення Апеляційного суду. Місцева поліція забезпечує громадський порядок.

Фото ВІХА (Харків)


Варто нагадати, що вранці 28 квітня двоє псевдоактивістів перешкоджали демонтажу торговельних об'єктів на спірній земельній ділянці. Для силової підтримки вони викликали молодих людей спортивної статури.

Фото ВІХА (Харків)


Свою незгоду з виконанням рішення Апеляційного суду, винесеного за їх же вимогам, псевдоактивісти не пояснили. Як пізніше з'ясувалося, в блоці торгових об'єктів, що підлягають демонтажу, виявилися і магазини, в яких вели діяльність псевдоактивісти.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото ВІХА (Харків)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Поки Київ на карантині, у Кличка "під шумок" коронавіруса взялися за Мафи

Як повідомляє портал Знай.ua У Києві знесли МАФ, скандал на харківському ринку "Барабашово" перед очима - мати, копи і масове побоїще

Також Знай.ua писав, що У Києві розгромили вхід в зоопарк, на який Кличко давно поклав око