У Харкові чоловік придбав упаковку сосисок, і вже вдома виявив у ній неприємний «сюрприз» - мух з опаришами. Про це він поділився в повідомленні в співтоваристві «Харків 1654» у соціальній мережі Facebook.

«На Малишева купив сосиски, не звернувши на них увагу, кинув у сумку і пішов додому. Вдома виявив, що там мухи. Я повернувся назад в магазин, а продавець закотила істерику, що це не моє. Закрила вікно і гроші не віддала», - стверджує ошуканий покупець, додаючи, що «мораль: перевіряйте сосиски, не відходячи від каси».

Фото: "Харків 1654"
Фото: "Харків 1654"

Фото: "Харків 1654"
Фото: "Харків 1654"

Фото: "Харків 1654"
Фото: "Харків 1654"

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фото: "Харків 1654"
Фото: "Харків 1654"

Фото: "Харків 1654"
Фото: "Харків 1654"

«А як ви можете в таких місцях купувати вироби з «м'яса», вже років п'ять не їм ні ковбаси, ні сосиски, і вам не раджу», «Продуктові магазини були закриті, а продукти в них перебували. Чого ж дивуватися?! І така картина буде в багатьох місцях!», «Магазин на колесах! Що ви їм можете пред'явити? Зараз вони є, через годину - ні! Стихійна продаж!», - коментують харків'яни.

«Подумаєш, всього-то пара мух...», «Мухи - єдині істоти з м'яса у вашому пакеті з сосисками», «Мухи там вже і відклали яйця, тобто вже і там прописалися», «Там крім мух вже і опариші є. Приємного апетиту», «Бережіть свої сосисочки! І огірочки!», - додають інші.

Нагадаємо, популярний супермаркет ледь не відправив жінку в лікарню, дивом врятувалася.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка показала, що бовталося в пакет соку.

Також портал "Знай.uа" писав, що супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою з "делікатесом".