У Харкові в п'ятницю, 1 травня, на Салтівці місцеві жителі виявили на лавочці в районі дитячого садка труп хлопця. Про це розповіли свідки в співтоваристві «ХС Салтівка» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що подія сталася на вулиці Дружби Народів. Труп чоловіка виявили близько обіду, разом з тим, за словами очевидців, ще в 9:00 ранку він був живий. Хлопцеві, який лежав на лавці, явно було погано – перехожі привели його до тями і посадили. Після цього вони пішли, а молодий чоловік, як з'ясувалося, незабаром помер.

Фото: «ХС Салтівка» в Facebook
Фото: «ХС Салтівка» в Facebook

Свідки, які живуть в навколишніх будинках, також стверджують, що хлопець був наркозалежним.

"Ще в 9 ранку був живий. Лежав під лавкою, перехожі чоловіки привели його до тями, посадили на лавку і пішли, а через деякий час він таки помер. Кажуть, наркоман", - відзначають вони.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В даний час з'ясовуються подробиці події, а також особа померлого і причини його смерті.

Нагадаємо, харків'янка відрізала голову 11-річної дочки і пішла гуляти голяка.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS краща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без сигарет.