У Харкові не працюють продовольчі ринки, однак продовжують функціонувати супермаркети. При цьому в них, найчастіше, не дотримується необхідна соціальна дистанція в два-три метри. Відповідне відео-підтвердження опублікували в телеграм-каналі «ВІХА (Харків) ДОМА».

«Чим це краще за ринок?», - запитує обурений автор відеоролика. На опублікованих кадрах – харківський супермаркет, в якому на касах зібралися черги покупців, які стоять один до одного ближче, ніж потрібно в умовах карантинних обмежень, введених в країні з-за коронавіруса. Покупці руками без захисних рукавичок передають касиру готівку.

З таким же успіхом все, що відбувається на відео могло б відбуватися і на ринках. Супермаркети не надто суворо дотримуються вимоги карантину, але, тим не менш, мають привілей торгувати, поки інші підприємці залишаються без роботи.

Нагадаємо, ринки відкриються, незважаючи на карантин — українці дізналися, коли можна буде придбати розсаду і труси.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, у Львові просять відкрити ресторани - бізнесмени записали термінове звернення, погодиться не кожен.

Знай.uа писав, українські медики вдарили по пандемії запальним танцем, яскраве відео підбадьорило мільйони людей.